Polygons leder Kai Andersen mottok prisen tirsdag kveld (17/10-2017) av Maalfrid Brath og Kathinka Friis-Møller (Foto: Baard Fiksdal)
Kai Andersen fra Polygon og jurymedlem Kathinka Friis-Møller (Foto: Baard Fiksdal)

Utmerkelse til skade­begrensnings­selskap

Polygon AS er kåret til Årets Servicebedrift 2017 av NHO Service.

Publisert

Prisen ble delt ut i forbindelse med NHO Services general­forsamling og årskonferanse i forrige uke.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Polygon AS er i bransjen for skade­begrensning, har 270 medarbeidere i «egen bedrift» og 280 i «franchisebedrifter», noe som til sammen gir 550 ansatte. Bedriften har en omsetning på 650 millioner kroner fordelt på 16.000 oppdrag årlig (vann, brann eller miljøskader). Det melder NHO Service og Handel.

Begrunnelse for prisen

Polygon har vært en viktig bidragsyter i arbeidet for å fremme bransjens interesser. Bedriften har engasjert seg i utvikling av nye bransje­standarder som reduserer problemer med rednings­arbeid. Særlig kan man fremheve standarden som gjelder kultur­minner. Hvert år mister Norge viktige kultur­minner i brann, flom og annet. Mye er dårlig sikret, og rednings­tjenesten har lite kunnskap om vår kulturarv. Den nye bransje­standard fra NHO Service som skal redusere problemene er utviklet i samarbeid med Riks­antikvaren og andre. I dette arbeidet har Polygon vært viktig.

Juryen

har bestått av: Erna Haagensen (leder av Norsk Arbeids­mands­forbund), Ole Erik Almlid (vise­administrerende direktør i NHO) og Kathinka Friis-Møller (leder for Compass Groups nordiske virksomhet).

Kilde: Polygon er kåret til Årets Servicebedrift 2017, https://www.nhoservice.no/bransjer/forvaltning-drift-og-vedlikehold/skadesanering/nyheter-skadesanering2/2017/polygon-er-karet-til-arets-servicebedrift-2017/

Mer om prisen generelt: https://www.nhoservice.no/om-oss/om-oss--artikler/om-oss/nyheter/kjenner-du-noen-som-fortjener-a-bli-hedret/

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS