West Facility Management styrker sin posisjon i Oslo-området.

West vokser i øst

West Facility Management har inngått avtale om kjøp av det Oslo-baserte renholds- og service­selskapet Trippel Miljøservice.

Publisert

Eieren av Trippel Miljøservice AS, Benjamin Eriksen (100%), har inngått avtale om salg av sine aksjer i Trippel Miljø­service AS til West Facility Management AS (West).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Bakgrunn for salget er at Trippel Miljø­service etter en periode med kraftig vekst har kommet til en omsetning der Benjamin Eriksen ønsker å utvikle selskapet videre med en partner. Trippel Miljø­service hadde en omsetning i 2016 på ca 26 MNOK og har ca 70 ansatte. Benjamin Eriksen fort­setter som daglig leder frem til selskapene fusjoneres, hvoretter han går over i rollen som region­sjef i det nye selskapet.

West er blant Norges største leverandører av Facility Management tjenester. Selskapet er markeds­ledende på Vestlandet innenfor renhold til kjøpe­sentre og butikker og leverer hoved­sakelig tjenester til nærings­livet. De er etablert i Hordaland, Møre og Romsdal og Oslo, med fokus på forretnings­områdene renhold, kantine og eiendoms­service.

West vil etter kjøpet ha over 400 ansatte og omsette for ca 150 MNOK. Med kjøpet vil West styrke sin posisjon på Østlandet og bli en betydelig leverandør av facility management-tjenester også i Oslo.

Trippel Miljø­service vil bygge på Wests sin erfaring innenfor renhold og kantine og sammen skal selskapet fortsette den positive utviklingen. Endringen i eier­skap vil ikke påvirke eksisterende kontrakter. Det nye eier­skapet vil bringe fordeler for både kunder og ansatte, da man frem­over kan tilby nye tjenester og dekke nye geo­grafiske områder.

Kilde: Pressemelding fra adm.dir. i West Facility Management, Jon Vidar Larsen

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

West Facility Management har base i Bergen og er etablert i Ålesund og Oslo. Selskapet leverer også tjenester i Drammen og Molde. Det tilbyr tjenester som renhold, kantine og eiendoms­service. Blant renholds­kundene er Olav Thon Gruppen og DNB Næringseiendommer. http://www.west.no/

Tippel Miljøservice AS har base i Oslo og tilbyr tjenester som fasade­rengjøring, istapp­fjerning, renhold, gulvpleie og grafitti. http://www.trippelms.no/

Powered by Labrador CMS