Renholdsnytt 1/18 ute nå

Etter at Bjørn Platou nær mistet armen på grunn av infeksjon, startet han et nytt selskap for å utvikle ny teknologi for desinfisering.

Publisert

Renholdsnytt 1/2018 er nå på vei ut til abonnentene, og i denne utgaven kan du lese om blant annet dette:

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Leder: Faget skal tas tilbake
«Etter å ha fått samme tilbakemelding fra medlemmene, har de derfor valgt å satse tyngre på renholdsfaget i tiden fremover. Dette kommer til uttrykk både i forbindelse med frokostseminaret i slutten av februar, og ikke minst på årskonferansen.»
Les lederen her

Datec erobrer Sverige
Datec satser tungt på det svenske markedet. Nå har de innledet et samarbeid med Procurator, som blir forhandler av CleanPilot i Sverige.

Kildesortering og miljø: Slik kan renholdsbransjen hjelpe
Avfall er blitt en ressurs og det gjelder å få så rene fraksjoner som mulig. Her kan renholderen være til hjelp.

Kildesortering og miljø: Bærekraft er mye mer enn miljø
Vil du være med på å redde verden, er det mye mer som spiller inn enn mikrofiber og kjemikaliefritt renhold.

Sykehusinfeksjon ga industri-idé
Etter at Bjørn Platou nær mistet armen på grunn av infeksjon, startet han et nytt selskap for å utvikle ny teknologi for desinfisering. I første kvartal 2018 leverer Decon-X sin maskin nummer 100.

Det faglige i fokus
På årskonferansen til Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR) står det renholdsfaglige i fokus. – Dette er noe medlemmene har etterlyst, sier Hege Wilsbeck.

Portrettet: Evy Jaksland
Læremesteren
Evy Jaksland kunne strikke før hun kunne skrive. Hun ville inn på tekstil, men har endt som pedagog og kjent av «alle» som tar utdanning i renhold.

Tar kompetanse på høyeste alvor
Stig Ronander, fagsjef for renhold i ISS, synes debatten om renhold som fag er spennende, men er stolt av kompetansesatsingen i eget selskap.

Større miljø – større muligheter
Statlige høyskoler innfusjoneres i universiteter. Og med det dannes nye organisasjoner som skal spille sammen i harmoni – også renholderne.

I tillegg finner du våre faste sider med:

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profesjonelle renholdsbransjen.

Bestill abonnement her

Last ned enkeltsider eller hele bladet her

Se hva vi skriver om her

Powered by Labrador CMS