Nesten fire­doblede leser­tall for Renholdsnytt.no

Pandemien har satt renhold på dagsorden som aldri før. Vår nettside ble 3,8 ganger så hyppig besøkt i mars 2020 som i mars 2019.

Koronapandemien har gitt Renholdsnytt.no et oppsving i antall lesere.
Koronapandemien har gitt Renholdsnytt.no et oppsving i antall lesere.
Publisert Sist oppdatert

I en verden der mange nok har følt usikkerhet rundt koronaviruset SARS-CoV-2, rengjøring, smittefare og smittevern – og ikke minst ordresituasjon og permitteringsregler – har vi forsøkt å informere med saklig og oppdatert informasjon.

Det har mange tydeligvis satt pris på. I mars 2020 hadde vi ialt 24 885 unike besøkende på vår nettside. Våre mest leste saker var:

Stor økning i «mettet» marked

Selv om Renholdsnytt.no i flere år stort sett har hatt en stigning i antall lesere, regnet fra måned til måned, har den norske renholdsbransjen en begrenset størrelse.

Trolig når vi allerede ut til en stor andel av renholdslederne i bransjen + en god del renholdere og andre servicemedarbeidere, leverandører, byråer, organisasjoner og andre innenfor renhold, Facility Management og tildels vaskeri/renseri.

Dermed har lesertallene tidligere ofte «bare» økt med noen prosent pr. måned, noe vi uansett selvsagt er veldig glade for. I mars 2020 hadde vår nettside imidlertid 357 prosent så mange unike besøkende som i februar.

Tegn gjerne abonnement

Nettsiden er et gratistilbud til alle lesere. Vi skal ikke stikke under stol at den, på tross av viktige inntekter fra våre annonsører, i stor grad sponses av vår papirutgave. Kanskje du kjenner noen som kan være interessert i å tegne abonnement på papirutgaven?

Her kan du bli kjent med papirutgaven

Her kan du bestille abonnement

Her kan du laste ned en PDF av bladet mot betaling

Her kan du bestille annonser på våre ulike medieplattformer

Nettsiden vs. papirutgaven

Renholdsnytt.no har som mål å gi nyhetssaker og korte meldinger om stort og smått med relevans for den norske renholdsbransjen.

Nettstedet er ment å utfylle vår papirutgave, Renholdsnytt, som bringer egenprodusert stoff om og med aktører i privat og offentlig sektor. Papirutgaven er kun å få i abonnement, samt som PDF mot betaling.

Takk

Vi takker både våre trofaste følgere og alle nye lesere!

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på