Undersøkelsen er utført blant 600 restaurantgjester.
Undersøkelsen er utført blant 600 restaurantgjester.

Gjester bruker dobbelt så mye penger når restau­ranten er ren

En under­søkelse utført i USA tyder på at gjestene bruker vesentlig mer penger dersom restau­ranten har en høy standard på renholdet.

Publisert

Det er konsulent­selskapet Simon-Kucher & Partners som har gjennomført undersøkelsen, der et resymé er gjengitt i renholdsbladet ECJ.

Etter pandemien ventes gjestene også å bruke andre kriterier enn før, når de velger restaurant. Nå renhold og sanitær standard på tredjeplass, kun slått av matkvalitet og smak.

Pris har derimot falt til en tidende­plass, slått av kriterier som ventetid, restaurantens tilgjenge­lighet, service og tidligere positive erfaringer.

Kilde: ‘Guests will spend twice as much at clean restaurants’ – study

http://www.europeancleaningjournal.com/magazine/web-articles/latest-news/guests-will-spend-twice-as-much-at-clean-restaurants-study

Empty article - Title

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS