Årsomsetningen falt i det globale Ecolab-konsernet fra 2019 til 2020, selv om salget av blant annet desinfeksjons­midler steg til det mange­dobbelte.

Ecolab ned 6% i omsetning i 2020

Det inter­nasjonale konsernet legger ikke skjul på at året 2020 ble vilt uforutsigelig, som de skriver i sin årsrapport.

Konsernet holdt aktivitetene flytende i det vanskelige pandemiåret, selv om netto omsetning falt fra USD 12 221 til 11 790 millioner fra 2019 til 2020, en nedgang på 6 prosent.

Salget av det Ecolab kaller «kritiske rengjøringsmidler», samt desinfeksjons­midler og hygiene­løsninger steg 5 til 15 ganger over normale volum

Konsernet har rundt 44 000 ansatte, nær 3 millioner kunder og er representert i mer enn 170 land. 55 prosent av omsetningen er i Nord-Amerika, 22 prosent i Europa.

Kilde: Ecolab Issues Annual Report

https://www.issa.com/media/news/ecolab-issues-annual-report

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Last ned bladet

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.
Her kan du melde deg på

Powered by Labrador CMS