Produktbilde
Cleanzone AS og BOSS Europe AS er offisielle Tersano-distributører i Norge, mens OrboTech Norway distribuerer i Norge gjennom OrboTech Group. Bilde­eksemplet viser utstyr for å produsere ozon­vannet Tersano SAO.

Presisering: Tersano-produkter leveres også av Cleanzone og BOSS Europe

Artikkelen om ozonvannet Tersano SAO, publisert 3/9-2024 på nett og i Renholdsnytt nr. 4, kunne skape misforståelser rundt hvem som distribuerer Tersanos produkter i Norge.

Publisert

I teksten under hovedbildet fremkom det at OrboTech Norway nå har det norske agenturet på Tersano. Siden ordet agentur står i bestemt form, kan det oppfattes som at det foreligger en enerett på å importere Tersano-produkter.

Dette er ikke korrekt og må presiseres. Hos produsenten Tersano får Renholdsnytt opplyst at de norske selskapene Cleanzone AS og BOSS Europe AS er offisielle distributører i Norge.

Tersano opplyser videre at OrboTech Group er distributør for Tersano i Sverige og Finland. OrboTech Norway opplyser at også de selger Tersano-produkter i Norge, etter at OrboTech Sweden kjøpte seg inn i norske MK Salg tidligere i år, og sistnevnte endret navn til OrboTech Norway.

 

Artikkelens innledning kunne dessuten gi inntrykk av at Tersanos produkter har hatt begrenset utbredelse i Norge inntil OrboTech begynte å distribuere dem. Hos Cleanzone opplyses det imidlertid at de har importert og solgt Tersano-produkter i ti år og at de har en rekke brukere i Norge. Også BOSS Europe opplyser at de har en stor kundemasse for Tersano-produktene i Norge.

 

Cleanzone opplyser videre at de i 2014 var først i Norge med å importere Tersanos produkter til Norge. Imidlertid måtte selskapet i en periode rundt 2020 fokusere på andre forhold, og i denne perioden ble også BOSS Europe etablert som importør.

 

Oppdatert artikkel kan leses på https://www.renholdsnytt.no/2024-baerekraft-desinfisering/satser-pa-stabilisert-ozonvann/1067915

 

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

For deg som ønsker en aktiv deltakelse innen ditt fag og i din bransje og å holde deg oppdatert, er fagbladet Renholdsnytt et uvurderlig tidsskrift.

Bestill abonnement

Her kan du melde deg på vårt gratis nyhetsbrev

Powered by Labrador CMS