Trond Holm Johansen

Ingen grunn til panikk, det ordner seg

Tilbake på arbeid etter påske er det godt å konstatere at det meste har gått som planlagt. Lite fravær og nok rene senger fra sengesentralen. Ingen som har hatt noe å klage på når det gjelder våre tjenester i påsken

Publisert

Så er påsken over. Noen har hatt en utvidet langhelg, andre en litt lengre ferie. Men for de fleste av oss ble ikke været helt som ønsket, i alle fall ikke på vestlandet. Vi hadde den knallhelgen før påske, og som ”vanlig” brukte vi opp godværet for en tid fremover.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Så det ble surt og kaldt de fleste av påskedagene. Greit nok for de som hadde litt å gjøre innomhus, men for en som ønsket å dra på sjøen og fiske litt ble det landligge. Siste dagen måtte jeg bare utpå en tur, og jammen ble det ikke både torsk, lyr og pale (småsei). Persetorsk er ikke å forakte til middag…..

Tilbake på arbeid etter påske er det godt å konstatere at det meste har gått som planlagt. Lite fravær og nok rene senger fra sengesentralen. Ingen som har hatt noe å klage på når det gjelder våre tjenester i påsken.

Kanskje andre ting ikke har fungert like bra, men det må man nesten ha vært pasient for å oppdage.

En annen gledelig observasjon er at vårt innsparingsopplegg ser ut til å ha gått seg til. Nye arbeidsplaner er blitt innarbeidet og småjusteringer er foretatt.

Men vi er fremdeles sørgelig klar over at de justeringene vi har gjort på arbeidsplanene ikke gir rom for overlapping ved fravær. Dette kan til sist gå ut over den service vi ønsker å levere våre kunder (brukere).

Nå er det bare en knapp måned igjen til årets seminar for sykehusrenhold. Påmeldinger har strømmet på i en periode, og det ligger an til å bli vårt (Forum For Sykehusrenhold) største seminar.

Det meste har også her gått etter planen, bortsett fra at jeg for noen uker siden ble litt engstelig. Den ene av våre to hovedforedragsholdere sendte meg en mail med beskjed om at hun ikke kunne stille den dagen hennes foredrag var satt opp på. Min første tanke var at nå må vi på meget kort varsel skaffe en ny person og finne et nytt tema.

Men det er rart hvordan det meste ordner seg. Vår andre hovedforedragsholder hadde mulighet til å bytte dag, så da kunne vi med små endringer beholde vårt oppsatte program.

Det er like spennende hvert år når ca. 125 forventningsfulle deltakere har benket seg, å se hvordan seminaret blir tatt i mot. Mange har reist langt og arbeidsgiver har investert i både tid og penger.

Og har fjorårets seminar vært vellykket, skal man prøve å følge opp suksessen. Vel, jeg krysser det jeg kan og håper på det beste. Jeg tror årets program er bra, og ser frem til å treffe igjen mange kollegaer fra tidligere år.

Noen overraskelser ligger også på lur, så alt står ikke beskrevet i programmet. De som kommer til Stavanger får se….

Og har du glemt å melde deg på? Hvis du selv ordner plass på hotellet, skal vi ordne plass på seminaret!

Vi sees i Stavanger?

Powered by Labrador CMS