Paal1

Sykkel og doruller

"Jeg handler ikke sykkel i den samme butikken hvor jeg også kjøper sjampo, knepbrød, grillpølser, kjøttdeig og doruller"

Publisert

Jeg vurderer å kjøpe meg en ny terrengsykkel. Derfor følger jeg oppmerksomt med hver gang det er sykkelreklame på TV - og det er det en del av i disse vårdager.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Her om dagen var det en butikk som reklamerte for en flott sykkel. Prisen var også meget hyggelig, faktisk noe av det rimeligste jeg har sett. I utgangspunktet kunne det vært interessant. Men når den samme butikken også reklamerte for 500 gram kjøttdeig, da ble jeg mer enn skeptisk. Jeg handler ikke sykkel i den samme butikken hvor jeg også kjøper sjampo, knepbrød, grillpølser, kjøttdeig og doruller. Det får da være måte på!

Hadde jeg kun vært opptatt av pris, kan det hende jeg hadde slått til. Men en billig sykkel kan fort bli dyr hvis den går i stykker før jeg har fått syklet den hjem. Jeg sier ikke at det nødvendigvis må være noe galt med den annonserte sykkelen, men jeg foretrekker å handle sykkel av noen som har kunnskaper om det de selger. Da føler jeg meg tryggere på at jeg får det jeg har forventet. Med årene har jeg erfart at pris og kvalitet som regel hører sammen. Slik er det også i renholdsbransjen.

Er du opptatt av å handle billigst mulig renholdstjenester, så må du også være forberedt på at det nødvendigvis ikke blir rent. Eller at de du kjøper tjenester av driver skittent.

Eller like ille, de gjør mer skade enn nytte for seg gjennom bruk av feil metoder eller renholdsprodukter. Da kan det fort bli dyrt, da!

Powered by Labrador CMS