Luftblåser-Karcher
Luftblåser-Karcher

Ny luftblåser for tørking av gulv, vegger og tak - Kärcher AB 20

Luftblåseren AB 20 er en stillegående, men kraftig og effektiv maskin til blant annet tørking av gulv, vegger og tak etter våtrengjøring, skriver Kärcher i en pressemelding.

Publisert

Luftblåseren AB 20 er egnet til blant annet tørking av gulv, vegger og tak etter våtrengjøring.(Foto: Kärcher).

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Luftblåseren er også beregnet for opptørking etter vannskader fra lekkasje, brannslukking og flom etc. Produsenten anbefaler derfor AB 20 for hoteller, restauranter og virksomheter som trenger å benytte rengjorte områder så raskt som mulig etter vedlikehold. Maskinen skal ifølge produsenten være robust, mobil, og velegnet til tørking av f.eks. støp. Den skal passe for håndverkere og entreprenører i bygg- og anleggsbransjen der effektivitet er viktig, hevdes det videre i pressemeldingen.

AB 20 skal gi et godt og hurtig tørkeresultat, og har en vifte-teknologi som gir redusert energiforbruk. Designet og kombinasjonen av statisk trykk og konstant bevegelse sier produsenten sørger for jevn luftstrøm og høy fordampning. En justerbar luftpassasje i bunnen av maskinen skal gjøre at området direkte under maskinen kan tørkes parallelt. Luftblåseren kan settes i tre ulike posisjoner, og kan brukes i trapper. Alt dette skal gi en jevn og stabil tørkeprosess.

Som tilleggsutstyr finnes en oppgradert luftfilterenhet. Den kan monteres i etterkant. Da kan lutfblåseren ifølge Kärcher brukes i støvete og skitne områder fordi luftstrømmen filtreres og selve luftblåseren beskyttes mot partikler o.l.

AB 20 veier 11 kg, og er utstyrt med håndtak som gjør den enkel å flytte og bære med seg. Mobiliteten åpner for mange bruksområder. Den tar liten plass, og ved lagring av flere enheter kan disse stables. Maskinen har i tillegg oppbevaring for kabel og skal være enkel å rengjøre og vedlikeholde.

Teknisk data AB 20

Maks effekt: 113,5 W

Gjennomsnittlig viftehastighet: 1355 1/min

Kabellengde: 7,6 m

Luftmengde: 18,58m³/min

Vekt: 11 kg

Artikkelnummer: 1.004-045.0

Les hele pressemeldingen her:

"
Powered by Labrador CMS