hioa_minimesse1
hioa_minimesse1

HiOA inviterer til ny bransjedag

Studie­leder­området FM ved HiOA Kjeller inviterer til sitt årlige treff for alle Facility Management-interesserte. Bransjedagen 2015 arrangeres torsdag 26. februar.

Publisert

Bransje­dagen byr på gode muligheter for faglig mingling mellom avgangs­studenter og potensielle arbeids­givere, og ikke minst for å treffe «gamle kjente» i bransjen. (Arkivfoto fra tidligere dag)

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Det over­byggende temaet for Bransjedagen 2015 vil være «trender», nærmere bestemt i Facility Management og i mat­omsorgen. Program og påmelding legges ut på nettsiden til Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) denne uke.

Bransjedagen er en festdag for studie­leder­området FM og for avgangs­studentene på bachelor­programmene i Husøkonomi og serviceledelse og Kostøkonomi, ernæring og ledelse. HiOA håper at mange fra bransjen, som så ofte tidligere, også vil delta på Bransjedagen.

I år som i fjor starter dagen med musikk, mat og mingling fra kl. 10.30 til 12 i Østre Gate i bygget på HiOA Kjeller. Høyskolen håper at ulike leverandører og andre ønsker å ha stand i dette vrimle­området.

Klokken 12 trekker deltakerne inn i det største auditoriet og hører mange spennende eksterne og interne foredrags­holdere, inkl. høyskolens nye professor II Susanne B. Nielsen.

I etterkant av det faglige programmet blir det igjen liv i Østre Gate. Det blir noe godt å spise, musikerne spiller igjen og forhåpentligvis finner avgangs­studentene og potensielle arbeids­givere sammen til litt uforpliktende samtaler og utveksling av tanker.

Høyskolen satser på at også øvrige gjester synes det vil være hyggelig å være litt sammen igjen etter at det faglige programmet er over, slik at man får snakket litt sammen med hyggelige bransje­kollegaer.

Powered by Labrador CMS