En god leder unngår å innta en holdning om at «sånn er jeg», hevder Solfrid Flateby. Jobb heller for å gjøre litt mer av noe og litt mindre av noe annet.

Finn den beste utgaven av deg selv!

Har du det bra på jobben, yter du bedre. Kunsten er å gjøre det du vet fremmer godt arbeids­miljø og god kultur. Vær den beste utgaven av deg selv, litt oftere.

Publisert
Mangfold er en berikelse som bør dyrkes, anbefaler Solfrid Flateby.

Solfrid Flateby anses som en av Norges beste foredrags­holdere, og vil i et foredrag under konferansen & messen Bygg Ren Verdi 8.-10. mai berike oss med hvordan vi kan bli nettopp en bedre utgave av oss selv.

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!


Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.


Her kan du melde deg på

Foredraget er så konkret at hun vil gi seks og et halvt(!) tips til å være en bedre utgave av oss selv.

Det ligger i en leders ansvar å forstå både seg selv og sine medarbeidere.

Solfrid har troen på at det å le åpner enda mer opp for å få mer input. For henne er humor godt egnet for å få inn poeng, så derfor vil foredraget by på mye latter og glede.

Meld deg på her – frist 1. mars

Bakgrunn

På en arbeids­plass representerer vi et mangfold av forskjellige aldre, person­typer og kulturer, og dette er en berikelse som bør dyrkes. Man lærer oftest mest av de som er ulike oss selv, og man kan utfylle hverandre veldig godt hvis man er forskjellige med ulik kunnskap, erfaring – og personlig­heter.

Samtidig er det viktig ikke å innta en holdning om at «sånn er jeg», hevder Flateby.

Hun mener at både ledere og med­arbeidere bør jobbe mer aktivt for å endre adferd; hva vi sier og hva vi gjør.

For å oftere være den beste utgaven av oss selv: Gjør litt mer av noe og litt mindre av noe annet. Dette kommer du til å få gode og morsomme eksempler på i foredraget, som du kanskje vil kjenne deg mer enn godt igjen i.

Om foredragsholderen

Solfrid Flateby formidler med energi, kunnskap og humor, og har en spesiell evne til å skape engasjement i salen. Hun har vært HR- og kommunikasjons­direktør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitan­gruppen og Bavaria Nordic (BMW, MINI og Porsche). Hun har bred erfaring fra både HR- og kommunikasjons­faget, har jobbet i både offentlig og privat sektor, og er kjent for glødende engasjement, en anner­ledes karrierevei og for sitt sterke samfunns­engasjement. Hun har bygget opp leder­skoler, verdi­programmer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 20 år.

"Solfrid skaper varig endring av adferd, og et ønske om å være en bedre utgave av oss selv"

Meld deg på Bygg Ren Verdi!

Dette, og mye mer, er blant det vi vil belyse når hele bransjen samles under årets konferanse & messe Bygg Ren Verdi 8.-10. mai på Color Lines ferge Oslo-Kiel.

Det blir et bredt utvalg faglige foredrag, en omfattende utstilling, debatt, sosialt samvær, latter og glede.

Meld deg på her

Renholdsnytt kommer ut seks ganger i året, og er det eneste fagbladet i Norge som retter seg mot den profe­sjonelle renholds­bransjen.

Bli kjent med papirutgaven her!

Vi sender ut gratis nyhetsbrev ukentlig.

Her kan du melde deg på

 

BRV 2019

Den 8. til 10. mai samles renhold, eiendoms­drift og forvaltning av bygg nok en gang til konferansen & messen Bygg Ren Verdi.

Bygg Ren Verdi tar sikte på å samle rundt 500 deltakere fra offentlig og privat sektor, og er åpen for alle interesserte.

For mange er dette årets happening, der bransje­utvikling og kunnskaps­deling står sentralt. Som tidligere er arrangementet lagt til Color Lines skip Oslo-Kiel tur/retur.

Meld deg på her – frist 1. mars

 

Arrangører er:

Bransjeforeningen Renhold & Eiendoms­service i NHO Service og Handel

Renhold­produkters Leverandør­forening (RELE)

Norsk Forening for Service og Renhold (NFSR)

Renholdsnytt

Bilder fra tidligere konferanser:

Bildegalleri fra konferansen & messen i 2017

Bildegalleri fra konferansen & messen i 2015

Powered by Labrador CMS